Coaching

Persoonlijke coaching

Medewerkers werkzaam in de Infra hebben een zwaar beroep. Het vergt veel van lichaam en geest. Om optimaal te presteren moeten lichaam en geest in balans zijn. Infra HRM richt zich op coaching van medewerkers speciifiek binnen de Infra. Door jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk een juiste begeleiding is. Veel medewerkers hebben een rugzak, gevuld met allerlei overtuigingen, strubbelingen en soms heftige problematiek. Soms wordt die rugzak erg zwaar en dat zie je terug in funtioneren en bedrijfsresultaten. Infra HRM helpt uw medewerkers de rugzak uit te pakken. Praktisch, doelgericht en met eigen verantwoordelijkheid. Uw medewerkers zijn de kern van de organisatie en de kern van uw organisatie moet zich goed voelen om goede resultaten te boeken. Coaching is een zeer effectief middel om dit te bereiken. Wij werken op basis van intuïtieve coaching en reading. Intuitie is een effectief instrument om snel tot de kern van het probleem te komen, hiermee maken we snel een vertaalslag naar praktische en heldere communicatie naar uw medewerkers. 

Wanneer blijkt dat in bepaalde situaties meer ondersteuning nodig is, werkt Infra HRM samen met een aantal partners bijvoorbeeld op het gebied van budgetcoaching, re integratie en maatschappelijk werk. Infra HRM ontzorgt. Uw medewerker krijgt weer ruimte en mogelijkheid om werk en leven op de rit te krijgen. 

Loopbaanontwikkeling coaching

Loopbaanontwikkeling is essentieel voor uw organisatie en voor uw medewerkers. Juist in deze tijden van krapte in de markt is het meer dan belangrijk om een goede doorstroom van uw personeel te hebben. Wat zijn de wensen, de ambities, de mogelijkheden en hoe komen we daar? Maar ook waar loop ik tegenaan, welke overtuigingen zijn er, welke belemmeringen? Samen met uw medewerker gaan we aan de slag om helder te krijgen wat speelt, waar wensen en ambities liggen. Alles praktisch en haalbaar in kaart gebracht. Medewerkers moet zich kunnen ontwikkelen. Talent Matters!

Overige coaching / Gesprekstechnieken

Infra HRM kan ondersteuning bieden bij diverse gesprekken.

 • Coaching bij conflictsituaties
 • Ondersteuning bij het voeren van functioneringsgesprekken
 • Sparringspartner/ adviserend
 • Ondersteuning bij werk/project/teamoverleg
 • Ondersteuning/ voeren slecht nieuws gesprekken

Voor meer informatie kunt u atijd contact met ons opnemen. 

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@infrahrm.nl
 • Bellen

  + 31 (0)6 34 762 491
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!