Coaching

Persoonlijke coaching

Medewerkers werkzaam in de Infra hebben een zwaar beroep. Het vergt veel van lichaam en geest. Om optimaal te presteren moeten lichaam en geest in balans zijn. Coaching van uw medewerkers is hierbij belangrijk! Veel medewerkers hebben een rugzak, gevuld met allerlei overtuigingen, strubbelingen en soms heftige problematiek. Soms wordt die rugzak erg zwaar en dat zie je terug in funtioneren en bedrijfsresultaten. Infra HRM helpt uw medewerkers de rugzak uit te pakken. Praktisch, doelgericht en met eigen verantwoordelijkheid. Vaak is een luisterend oor, een spiegel voorhouden, oprechte aandacht, een duwtje in de rug al voldoende om ervoor te zorgen dat men weer met meer zelfvertrouwen en positiviteit in het leven staat. Dat zie je vaak direct terug in de werksituatie.

Uw medewerkers zijn de kern van de organisatie en de kern van uw organisatie moet zich goed voelen om goede resultaten te boeken. Coaching is een zeer effectief middel om dit te bereiken. Wij werken op basis van intuïtieve coaching en reading. Intuitie is een machtig en effectief instrument om snel tot de kern van het probleem te komen. Dat is niet zweverig, intuitie kun je heel concreet maken en daarmee snel een vertaalslag maken naar praktische en heldere communicatie naar uw medewerkers. We maken een plan, stellen doelen op en zorgen voor rust!

Wanneer blijkt dat in bepaalde situaties meer ondersteuning nodig is, werkt Infra HRM samen met een aantal partners bijvoorbeeld op het gebied van budgetbeheers, re integratie en maatschappelijk werk.

Loopbaanontwikkeling coaching

Loopbaanontwikkeling is essentieel voor uw organisatie en voor uw medewerkers. Juist in deze tijden van krapte in de markt is het meer dan belangrijk om een goede doorstroom van uw personeel te hebben. Wat zijn de wensen, de ambities, de mogelijkheden en hoe komen we daar? Maar ook waar loop ik tegenaan, welke overtuigingen zijn er, welke belemmeringen? Samen met uw medewerker gaan we aan de slag om helder te krijgen wat speelt, waar wensen en ambities liggen. Alles praktisch en haalbaar in kaart gebracht. Medewerkers moet zich kunnen ontwikkelen. Talent Matters!

Overige coaching / Gesprekstechnieken

Infra HRM kan ondersteuning bieden bij diverse gesprekkenm dit kan zeer uiteenlopend zijn. Voor meer informatie kunt u atijd contact met ons opnemen. Samen kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 • Coaching bij conflictsituaties
 • Ondersteuning bij het voeren van functioneringsgesprekken
 • Sparringspartner/ adviserend
 • Ondersteuning bij werk/project/teamoverleg
 • Ondersteuning/ voeren slecht nieuws gesprekken
 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@infrahrm.nl
 • Bellen

  + 31 (0)6 34 762 491
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!