Bedrijfsinformatie

Infra HRM
Ingrid van de Louw
06-34762491
info@infrahrm.nl

Infra HRM,  opgericht om hét verschil te maken binnen de Infratechniek. Infrabedrijven ontzorgen, ondersteunen en adviseren op het gebied van  Personeelsbemiddeling, Werving & Selectie, HRM en Coaching. Eerlijkheid, wederzijds respect, open communicatie en loyaliteit dat is waar Infra HRM voor staat! Tevreden medewerkers, tevreden opdrachtgevers, talent zien, ontdekken, ontwikkelen, motiveren en een kans geven, dat zien we graag!

Samenwerken met opdrachtgevers zodat het belang van een goed personeelsmanagement binnen de Infra, juist bij de kleine en middelgrote aannemers, gezien, erkend en geïmplementeerd wordt.

Contact

Samen aan de slag met uw HRM beleid? Heeft u uitvoerende taken liggen op personeelsgebied? Openstaande vacatures die ingevuld moet worden? Ziet u op tegen de functioneringsgesprekken? Bent u de grip kwijt op wat er onder uw medewerkers leeft? Zoekt u een betrokken en bevlogen partner met hart voor mensen en Infratechniek? Voor meer informatie kunt u contact met opnemen via mail of telefoon. Samen bespreken we de mogelijkheden!

 

Contactformulier
 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@infrahrm.nl
 • Bellen

  + 31 (0)6 34 762 491
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!