Recruitment

Recruitment is een vak! Wanneer goed uitgevoerd een geweldig vak! Zeker in de Infratechniek is het meer dan belangrijk om de taal van de medewerkers en de bedrijven te spreken. Hier zijn wij goed in. Met jarenlange ervaring binnen de infratechniek weten wij wat er leeft en wat er speelt. We kennen de bedrijven, maar kennen vooral de mensen. We spreken hun taal, weten wat zij belangrijk vinden en hoe we mensen moeten benaderen voor uw openstaande vacatures. Recruitment is niet hip, modern of verkoop. Recruitment is weten waar je over praat, luisteren, vertalen, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Recruitment zit in ons bloed!

Infra HRM kan u ondersteunen bij uw recruitmentproces. U kunt natuurlijk vacatures plaatsen waar wij geschikte kanidaten voor vinden. Desgewenst kunnen wij u het gehele werving & selectieproces uit handen nemen. U heeft tijd voor uw bedrijf en wij regelen alles, vanaf het schrijven van de vacaturetekst, vacaturedoorplaatsing volgens de wervingsstrategie, het doornemen en bespreken van de kandidaten, het afwijzen en uitnodigen van de kandidaten en het begeleiden of zelfstandig voeren van de sollicitatiegesprekken. Alles kan op flexibele basis, daar waar u ondersteuning in nodig heeft!

Wij werken op basis van werving en selectie. U betaald een reele vergoeding voor een succesvolle plaatsing. 

Wilt u liever flexibiliteit en gebruik maken van een payrol- , uitzend-, of detacheringsconstructie. Ook hierin kunnen wij bemiddelen. Wij hebben een aantal samenwerkingspartners waar wij goede afspraken mee hebben gemaakt, niet alleen financieel door goede uurtarieven te hanteren, maar vooral in wat uw Inframedewerkers nodig hebben. Een gemiddeld payrol- en of uitzendbureau is hier namelijk niet in thuis, dit leidt veelal tot ontevredenheid bij uw Infra medewerkers. Wij garanderen u dat ook wanneer u kiest voor flexibele constructies dat dit op een manier gebeurt waarbij uw medewerkers alle kansen en aandacht krijgen die zij verdienen. 

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@infrahrm.nl
 • Bellen

  + 31 (0)6 34 762 491
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!