Over mij

Mijn naam is Ingrid, reeds 15 jaar werkzaam binnen de Infratechniek. Heel veel jaren als operationeel manager binnen een gespecialeerd bureau binnen de Infratechniek. In 2018 heb ik Infra HRM opgericht, een bedrijf gespecialiseerd in HRM, Recruitment en Coaching binnen de Infratechniek. Ik ben ervan overtuigd dat mensen het meest waardevolle kapitaal van een organisatie zijn. Mijn opgedane kennis en kunde zet ik daarom in om specifiek binnen deze branche te zorgen voor een goed personeelsmanagement. Structurele oplossingen op een no nonsense manier. Dat doen wij op geheel eigen wijze, intuitief en praktisch.

Ik vind het waanzinnig wanneer talent herkend wordt en mensen tevreden en vol passie naar hun werk gaan. Niets mooier dan tevreden medewerkers en opdrachtgevers! Ik ben afgestudeerd aan het HBO, Personeel & Arbeid. Daarnaast heb ik vele trainingen, cursussen en workshops gevolgd op het gebied van HRM, arbeidsbemiddeling, werving&selectie en communicatie. Coaching doe ik op basis van intuitieve coaching/ business reading. Hiervoor heb ik een jaaropleiding afgerond en volg ik jaarlijks trainingsdagen om deze kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.  

Werken met Infra HRM is werken met en voor mensen. Opdrachtgevers worden met zorg uitgekozen en passend bij wie wij zijn. Creatief, oplossingsgericht, intuitief, praktisch en no nonsense werken wij samen met onze opdrachtgevers aan diverse vraagstukken op het gebied van HRM Beleid, HR operationeel, Communicatie, Recruitment & Coaching. Deze manier van werken zorgt voor een goed gevulde orderportefeuille en bovendien voor tevreden medewerkers, de basis van iedere organisatie.

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@infrahrm.nl
 • Bellen

  + 31 (0)6 34 762 491
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!