Personeelsbemiddeling

Infra HRM is uw partner op het gebied van personeelsbemiddeling binnen de Infratechniek. Hier zijn we goed in! We spreken de taal van de medewerker. weten wat hen beweegt en wat er nodig is. Bij Infra HRM kunt u medewerkers inhuren voor uw openstaande vacatures binnen de Infra. 

Flexibel

Inhuren van medewerkers werkzaam bij Infra HRM is mogelijk op basis van flexibele inzetbaarheid ( maximaal 1 jaar op oproepbasis) en op basis van detachering ( vaste periode, vaste uren met optie op verlenging). Op deze manier houdt u een gezonde flexibele schil binnen uw organisatie .U betaald een redelijk tarief en wordt compleet ontzorgt op het gebied van uw medewerkers

Payrol

Wanneer u ervoor kiest om zelf zorg te dragen voor de werving & selectie van uw medewerkers dan kunt u Infra HRM inschakelen voor de verloning, facturatie en ( ziekte) begeleiding van uw medewerkers. Medewerkers krijgen eerlijke payrol contracten met alle voorwaarden die ook op uw vaste medewerkers van toepassing zijn. Infra HRM neemt juridisch werkgeverschap over waardoor uw risico's gespreid zijn en een gezonde flexibele schil binnen uw organisatie blijft bestaan. U betaald een gereduceerd tarief omdat u zelf zorgdraagt voor de werving & selectie van medewerkers. 

Werving & Selectie

Infra HRM neemt losse opdrachten aan op het gebied van werving & selectie van uw medewerkers. Samen met u bespreken wij de vacature en uw organisatie. Infra HRM gaat voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Wanneer de kandidaat aan uw wensen voldoet en gaat starten binnen uw bedrijf betaald u een redelijk werving & selectie fee welke wij vooraf met elkaar overeenkomen. 

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@infrahrm.nl
 • Bellen

  + 31 (0)6 34 762 491
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!