HRM

Een goed HRM beleid is belangrijk om te groeien als bedrijf, van essentieel belang en dient een volwaardig onderdeel van het bedrijfsbeleid te zijn. Zeker in de huidige markt! Er is een tekort aan goed vaktechnisch personeel, er wordt door concullega's aan uw medewerkers getrokken. De wetgeving verandert continue, kortom tijd om serieus met HRM beleid aan de slag te gaan! Dit geldt niet alleen voor grote multinationals maar zeker ook voor kleine en middelgrote bedrijven. Onze kennis en kunde ligt bij de ondergrondse Infra, de kleine en middelgrote aannemers. We spreken de taal van de organisatie en van de medewerkers. 

Wij kunnen u daarbij ondersteunen op diverse manieren en op flexibele basis! Samen kijken we wat noodzakelijk en wenselijk is. Soms betekent dit het opstellen en ontwikkelen van een geheel HRM beleid, vaak zijn het ook onderdelen daarvan, bijvoorbeeld het ontwikkelen van een gesprekscyclus, een beloningsstructuur, het maken of aanpassen van functieomschrijvingen of het opstellen van bedrijfsreglementen. Kijk ook eens naar uw scholings-, wervings-, en vitaliteitsbeleid. Vaak zijn daar nog veel punten te winnen.

HRM beleid, de implementatie en uitvoering daarvan is belangrijk! Wij ondersteunen u hier graag bij. Neem contact op voor een ( gratis) telefonisch consult waarin wij samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@infrahrm.nl
 • Bellen

  + 31 (0)6 34 762 491
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!